I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 19 March 2011

ini kawan saye !


THE BEETLE BUGZ !

ini pasal kawan kawan saye pulak yerp, dieorang sangat sangat baik dan teramat amat amat baik la. mesti korang tertanye tanye kan ape bende perkataan 'THE BEETLE BUGZ' tu, bende tu sebenar nye group/kumpulan, group kami ade 6 member, dari kiri nurul aireen, dan seterusye muke poyo aku tu, di terus kan lagi dengan nur danisyah, nur hakimah dan hujung sekali alia najihah. erh, macam tak cukup lagi sorang je. sape erk, sorry izzati. yang gambar lagi satu tu izzati lha, die yang amik gambar. so, gambar die di pulau kan sekejap. sebenar nye THE BEETLE BUGZ tu maksud nye kumbang, okay. kejap ae, saye nak cari gambar kumbang dekat google.

: okey, sudah jumpe gambar gambar kumbang yang comel giler macam saye !



comel kan kumbang kumbang ni, tu sebab lha kami letak name 'THE BEETLE BUGZ' .sesuai sangat dengan ahli ahli group ni yang comel kan. okay, kembali kepade tajuk saye. gambar tu saye amik mase re-union kali ke-2 di rumah nur hakimah. ecehh ! baru bape bulan tak jumpe da buat re-union. biase lha, tak boleh di pisah kan, jangan pisah kan. aku dan dia. tuhan tolong la. ku cinta dia.... haha, sudah merepek pulak kat sini ! cakap jea lha nak buat perjumpaan THE BEETLE BUGZ . okey, tu jea mahu cakap, lain hari kite jumpe ha !
mine,
Hajar Najihah,

No comments:

Post a Comment

komen lorh ape yang patut kat sini,, bagi sape yang tak puas hati dengan post post aku. komen lorh bebanyak.. aku akan edit lorh !