I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 19 March 2011

happy befday adik !




HAPPY BIRTHDAY !
: tanggal 23/3/2011 lahir nye budak kecik yang gedik sangat sangat dan teramat amat amat gedik.
tolong lha HAJAR NAJIHAH ayat boleh tolong jangan skema sangad boleh tak. okay. 

bermula lah cerita si gedik ni, okay, name die HAJAR NAZURAH. sebenarnye birthday die hari rabu ini. tapi, hari rabu tu saye tiade bersame nye. saye kat hostel. grrr ! nanti tak sempat nak wish. die seorang adek yang comel sebenarnye, tapi saye lagi comel lha, haha. jahad !. saye suke bergado dengan die. adat la adik beradik bergado. tanye lha, siape adek beradik yang tak pernah gado, tanye. cepat tanye! takde punye. gado saye suke. berbaik pon saye suke. haha. gile ! okay. tak mao cerite panjang panjang !

P/S : sumpah, ade adik memang sangad sangad best.

mine,
Hajar Najihah,

No comments:

Post a Comment

komen lorh ape yang patut kat sini,, bagi sape yang tak puas hati dengan post post aku. komen lorh bebanyak.. aku akan edit lorh !