I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, 14 March 2011

balik kampung !


>>Nurul Atiqah binti Mohd Rozman
>>PMR in this year
>>kazen rapat aku !
>>nak cerita ape lagi pasal die ni, tu jea lha kowt !

tadi kan, saye balik kampung. best gila, dapat jumpe kazen2 yang dha lame gile tak jumpe,. first, malam tu cerite2 lha kat bilek, cerite ape nak tahu. cerita pasal pakwe baru minah kat atas ni. gile ! sampai pukul 2 pagi kalau tak silap lha. pastu, tengah cerite2 tu BLACK OUT pulak,, grrrrr, geram ! kepanasan lha duduk dalam bilik tu sebab satu katil tu tidur sampai empat orang, haha. tapi kite orang mase tu baik kejap, (diam jea) haha,,kejap jea..dalam 10 minit tu,,tibe2 hidup balik semue lampu (terang benderang) macam buat parti dah. pastu kecoh balik, cerite pasal hantu lah ape lah, saye dah kecut dha mase tu. gile gile punye kazen. kazen sape? kazen saye.

pastu esok nye:
bangun dalam pukul 9 gitu lha, sarapan pagi sedap ! makan goreng pisang nenek, sedap. nak ?? ops ! sowie dha abes, haha. rumah nenek saye kan tak ade laptop or komputer kan, so saye ingat nak pergi cybercafe (CC) kat kampung, pastu tibe2 ade orang call yang nenek sedare saye tenat kat hospital, tak jadi terus nak pergi CC, tak kesampaian, tapi tak pe lha, nenek lagi penting dari CC tu. lagi pun, sedare saye kate, CC kat situ kecik gile ! ade empat PC jea pulak tu, kena kongsi2. tak syok ar. haha,. petang tu dalam pukul tige, saye pon balik rumah. tak boleh tengok nenek sedare sebab ayah kerja, doa jea lha. mudah mudahan sembuh ~amin~

mine,
Hajar Najihah

No comments:

Post a Comment

komen lorh ape yang patut kat sini,, bagi sape yang tak puas hati dengan post post aku. komen lorh bebanyak.. aku akan edit lorh !