I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 12 March 2011

rindu,rindu dan rindu !

izzati(tbb), aku, aireen(tbb), amira, alia(tbb)

>>rindu sangat kat korang,. mahu jumpe, mahu jumpe. :'(((((((
>>hope cuti ni kite semua akan jumpe yaa..~amin~
>>aku tak akan lupe kan korang semua, harap korang pown takkan lupe kan aku.
>>korang semua baik sangat dan ade sewaktu aku susah dan senang.
>>korang memang baik lha tak tahu mahu puji ape lagi.haha,,buat lawak pulak kat sini !

p/s : maaf  taw hakimah, solehah, dan danisyah kerana tak dapat letak picha korang bertige (sahabat sahabat rapat ku)

mine,
Hajar Najihah,

No comments:

Post a Comment

komen lorh ape yang patut kat sini,, bagi sape yang tak puas hati dengan post post aku. komen lorh bebanyak.. aku akan edit lorh !