I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 19 March 2011

best sangad sangad


http://www.youtube.com/watch?v=XPBwXKgDTdE

Oh oh oh oh oh
Oh oh oh oh oh

You were in college working part time waitin' tables.
Left a small town, never looked back
I was a flight risk
With the fear of falling
Wonderin' why we botherd with love.
If it never lasts.

I say, can you believe it?
As we're lying on the couch
The moment I can see it
Yes, yes
I can see it now

Do you remember we were sittin' there by the water
You put your arm around me for the first time
You made a rebel of a careless mans careful daughter
You are the best thing that's ever been mine

Flashforward and we're takin' on the world together
And there's a drawer of my things at your place
You learn my secrets and you figure out why I'm guarded.
You say we'll never make my parents mistakes.

But we got bills to pay
We got nothing figured out
When it was hard to take
Yes, yes
This is what I thought about
  
Do you remember we were sittin' there by the water
You put your arm around me for the first time
You made a rebel of a careless mans careful daughter
You are the best thing that's ever been mine

Do you remember all the city lights on the water
You saw me, start to believe for the first time
You made a rebel of a careless mans careful daughter
You are the best thing that's ever been mine

Oh oh oh oh oh

And I remember that fight 2:30 AM
'Cause everything was slipping right out of our hands
I ran out crying and you followed me out into the street

Braced myself for the goodbye
'Cause it's all I've ever known
And you took me by surprise
You said I'll never leave you alone

You said,
I remember how we felt sittin' by the water
And every time I look at you, it's like the first time
I fell in love with a careless mans careful daughter
She is the best thing that's ever been mine

Hold on, make it last
Hold on, never turn back

You made a rebel of a careless mans careful daughter.
(Hold on, make it last)
You are the best thing that's ever been mine
(Hold on)

Hold on

Do you believe it
Hold on
We're gonna make it now
Hold on

And I can see it
Yeah, yeah
See it now (x3)

 p/s : lagu ni memang best sangad sangad.

mine,
Hajar Najihah

okay, ini kawan kawan saye !

 INI KAWAN SAYE !

>>Nurul Aireen Nabilla<<

>>Azizah Izzati<<

>>Alia Najihah<<

>>Nur Hakimah<<

>>Nur Danisyah<<

mine,
Hajar Najihah,

layan adik tengok TV !

 

UPIN & IPIN
okay, tadi aku tengok cerite upin & ipin dengan adik aku. sesekali tengok cerite kartun ape salah nye, tak salah kan. layan jea budak kecik tu tengok TV. teman kan die. haha, nak tengok muke adek saye? okay, upload kejap meyh~





okay, name die HAZIQ IRFAN. die sangad sangad comel kan. dengan rambut die yang kerinting tu, makin bertambah lha comel die tu. ini budak nakal yang teramat amat amat dan amat lha, suke sangad tengok cerite kartun. ape lha yang best sangat tu. lagi satu, die ni suke main main dan main. itu jea lah yang die tahu. aku pelik dengan hobi die ni. pelik kan? korang pelik tak? okay, nothing to say, see you leter.

mine,
Hajar Najihah

happy befday adik !




HAPPY BIRTHDAY !
: tanggal 23/3/2011 lahir nye budak kecik yang gedik sangat sangat dan teramat amat amat gedik.
tolong lha HAJAR NAJIHAH ayat boleh tolong jangan skema sangad boleh tak. okay. 

bermula lah cerita si gedik ni, okay, name die HAJAR NAZURAH. sebenarnye birthday die hari rabu ini. tapi, hari rabu tu saye tiade bersame nye. saye kat hostel. grrr ! nanti tak sempat nak wish. die seorang adek yang comel sebenarnye, tapi saye lagi comel lha, haha. jahad !. saye suke bergado dengan die. adat la adik beradik bergado. tanye lha, siape adek beradik yang tak pernah gado, tanye. cepat tanye! takde punye. gado saye suke. berbaik pon saye suke. haha. gile ! okay. tak mao cerite panjang panjang !

P/S : sumpah, ade adik memang sangad sangad best.

mine,
Hajar Najihah,

tak mahu sekolah sini !


SEKOLAH TUN AMINAH !

mak ! ayah ! tak mahu sekolah STA ni ! nak pindah ! (kalau boleh) nak asrama die jea. tak mahu sekolah nye. at0oyai ! esok dah kene balik hostel. mesti penat giler. kene kemas semua barang. tak mahu, tak mahu. dah lha esok bukan bapak aku. bapak aku kerje. :'( . da lha setiap kali aku nak balik nangis. ni takde bapak aku. lagi lha aku meraung raung. sob sob :'((((((

mine,
Hajar Najihah,

muke buku oh muke buku !


FACEBOOK oh FACEBOOK, nape lah kau ni lembab sangat. adakah sebab kau nak di tutup? aku tertanye tanye ni. jangan la tutup weiyh, macam mane aku nak berhubung dengan kawan kawan lame aku dekat SKSSU ? nak telefon? ingat aku selalu ke ade kredit ha? ini jea lha care aku boleh berhubung dengan dieorang. semalam punye semalam nye, aku ade dapat mesej dekat FACEBOOK, die tulis :

pada 11 malam ini semua akaun facebook akan ditamatkan...semua kegiatan yang sedang dilakukan sekarang, akan terjadi lambat, betap dan sebagainye...untuk menyimpan akaun facebook anda, sila forward mesej ini ke 25 pengguna facebook kerana untuk memastikan bahawa anda adalah pengguna aktif facebook...jika tak sempat nak forward ke 25 pengguna facebook...akaun anda akan ditamatkan tanpa keraguan ini...­ ­ 


ade kah betul kenyataan di atas ni. nampak sangat tipu kan. semalam punye semalam aku tak buat pon sebab aku tak percaye, tapi tak tutup pon. bagi sesiape yang buat tu, buang mase anda jea. jangan la percaye sangat dengan mesej mesej layang ni. haha, sebenarnye. first aku bace, aku pon nak forward. tapi nampak sangat tipu kan. okay, sudhah penat mahu menaip lagi ! see you later yea !
mine, 
Hajar Najihah

aku rindu kau lha budak !


>> Wan Nurul Amira binti Wan Abdullah
>> juz call her miea or wan
>> thirteen years old
>> taken by Aiman Nazmi
okey, sudah mahu mule cerite pasal die !
ini kawan aku di STA. tapi malang nye die sudah pindah ke sekolah die di putrajaya, biase lah anak KL dha tak nak duduk johor. datang STA meyh~ rindu sama kau sangat sangat. takpe,takpe. walaupon kite jauh, tetapi kite tetap akan berhubung dengan 'FACEBOOK' . tapi, cuti jea lha. sebab saye kan duduk asrama. hurmm. sob sob. :'((((((((((

mine,
Hajar Najihah.

ini kawan saye !


THE BEETLE BUGZ !

ini pasal kawan kawan saye pulak yerp, dieorang sangat sangat baik dan teramat amat amat baik la. mesti korang tertanye tanye kan ape bende perkataan 'THE BEETLE BUGZ' tu, bende tu sebenar nye group/kumpulan, group kami ade 6 member, dari kiri nurul aireen, dan seterusye muke poyo aku tu, di terus kan lagi dengan nur danisyah, nur hakimah dan hujung sekali alia najihah. erh, macam tak cukup lagi sorang je. sape erk, sorry izzati. yang gambar lagi satu tu izzati lha, die yang amik gambar. so, gambar die di pulau kan sekejap. sebenar nye THE BEETLE BUGZ tu maksud nye kumbang, okay. kejap ae, saye nak cari gambar kumbang dekat google.

: okey, sudah jumpe gambar gambar kumbang yang comel giler macam saye !



comel kan kumbang kumbang ni, tu sebab lha kami letak name 'THE BEETLE BUGZ' .sesuai sangat dengan ahli ahli group ni yang comel kan. okay, kembali kepade tajuk saye. gambar tu saye amik mase re-union kali ke-2 di rumah nur hakimah. ecehh ! baru bape bulan tak jumpe da buat re-union. biase lha, tak boleh di pisah kan, jangan pisah kan. aku dan dia. tuhan tolong la. ku cinta dia.... haha, sudah merepek pulak kat sini ! cakap jea lha nak buat perjumpaan THE BEETLE BUGZ . okey, tu jea mahu cakap, lain hari kite jumpe ha !
mine,
Hajar Najihah,

Friday, 18 March 2011

lagu ini best !


: lagu ini aku memang aku suke sangad sangad. hafal tak? bawah ni ade lirik nye, selamat berhibur yea !

Easy come, easy go
That’s just how you live, oh
Take, take, take it all,
But you never give
Should of known you was trouble from the first kiss, Had your eyes wide open -
Why were they open?
Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked, Cause what you don’t understand is
I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I’d do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby ; But you won’t do the same
No, no, no, no
Black, black, black and blue beat me till I’m numb Tell the devil I said “hey” when you get back to where you’re from
Mad woman, bad woman,
That’s just what you are, yeah,
You’ll smile in my face then rip the breaks out my car
Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, yes you did
To give me all your love is all I ever asked Cause what you don’t understand is
I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I’d do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby ; But you won’t do the same
If my body was on fire, ooh You’ d watch me burn down in flames You said you loved me you’re a liar Cause you never, ever, ever did baby…
But darling I’ll still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I’d do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby ; But you won’t do the same.
No, you won’t do the same,
You wouldn’t do the same,
Ooh, you’ll never do the same,
No, no, no, no

p/s : sumpah, lagu ini memang best bagi saye, dah dengar? best kan kan kan?

Thursday, 17 March 2011

puas hati aku !


 : happy giler hari ini !

puas hati aku selepas BUDAK tu dah bace cerite aku pasal bende ni saye suke ! . haha, jahat aku ! tape, sekali sekala. ape salah nye. aku memang niat pon supaye kau bace. akhirnye impian aku menjadi kenyataan. aku sebenar nye tak pandai lha nak cakap dengan kau yang aku tak puas hati secare face to face ataupon chat ke tepon ke ape ape jea lha. ni kau dah bace tak payah lha aku nak susah susah cakap dengan kau. nak buat ayat lagi nak cakap dengan kau. oleh itu,aku mengucapkan setinggi tinggi terime kasut  kerane kau dah bace. amin. terime kasut erh, tak baik, terime kasih sekali lagi. 

mine,
Hajar Najihah,

Tuesday, 15 March 2011

bende ni saye suke !


:SEDAP nye, bile lha dapat makan bende ni lagi, favaroute aku ni, makan satu kotak pown tak cukup.

tadi,aku jumpe kawan2.best giler. nak jumpe die orang lagi. mami, papi ! haha,, da macam ape entah aku ni. gile punye hajar,. sedap nye tadi , makan bende ni (ferrero rocher) yummy ! , alia bawak. aku makan tige biji, tak cukup jugak ! nak makan satu kotak ! ish ! tapi tak bagus jugak, makan coklat banyak banyak,. mahu gigi rosak kah ? tak nak, nanti orang tak suke lha,. merana nanti . grrrrrr ! seram jea tengok orang gigi rosak, (macam adik saye dulu ) haha, maaf adik, terkutuk dekat sini pula. takde niat !buat dose pulak kat sini, maaf sekali lagi adik., haha.

jumpe kawan2, tahu lah serba sedikit tentang sekolah baru die orang, ade cerite pasal pakwe baru lha ni lha tu lha,. kalau boleh sampai tahun depan cerita pown tak boleh habis. boleh buat 50 karangan kite orang cerite, haha, tipu jea lebih ! icha, kimah, alia, aireen, izzati (TBB) mahu jumpe korang lagi ! rindu sangat sangat. hurmmm, salah seorang ahli The Beetle Bugz (TBB) telah di-remove kan, haha, bagos. nak tahu sape? teka lha, mane boleh bagi tahu terus, tak acik betul, nak kena suap jea. takde lha., SOLEHAH lha orang nye, sebab first die dah masuk group Wafa and the gang. pergi lha kau, aku tak perlu kan kau lha KAWAN, da lha jadi orang nak maki cikgu jea. cikgu pown naik muak lha tengok muke kau,.pastu asyik kutuk kawan sendirik jea, takde kerje lain ke ! kau nak pergi kat WAFA tu pergi lha,. same jea perangai dengan kau ! lagi pon, anak kasmat tu bukan nye bagus sangat pon. dha dha, abaikan pasal tu, tak payah nak fikir kan. kite orang amik gambar banyak banyak, nanti lha bile bile baru aku masukkan, busy lha in this time,. k lha , tangan lenguh menaip. tata, see you leter :D

mine,
Hajar Najihah,

Monday, 14 March 2011

balik kampung !


>>Nurul Atiqah binti Mohd Rozman
>>PMR in this year
>>kazen rapat aku !
>>nak cerita ape lagi pasal die ni, tu jea lha kowt !

tadi kan, saye balik kampung. best gila, dapat jumpe kazen2 yang dha lame gile tak jumpe,. first, malam tu cerite2 lha kat bilek, cerite ape nak tahu. cerita pasal pakwe baru minah kat atas ni. gile ! sampai pukul 2 pagi kalau tak silap lha. pastu, tengah cerite2 tu BLACK OUT pulak,, grrrrr, geram ! kepanasan lha duduk dalam bilik tu sebab satu katil tu tidur sampai empat orang, haha. tapi kite orang mase tu baik kejap, (diam jea) haha,,kejap jea..dalam 10 minit tu,,tibe2 hidup balik semue lampu (terang benderang) macam buat parti dah. pastu kecoh balik, cerite pasal hantu lah ape lah, saye dah kecut dha mase tu. gile gile punye kazen. kazen sape? kazen saye.

pastu esok nye:
bangun dalam pukul 9 gitu lha, sarapan pagi sedap ! makan goreng pisang nenek, sedap. nak ?? ops ! sowie dha abes, haha. rumah nenek saye kan tak ade laptop or komputer kan, so saye ingat nak pergi cybercafe (CC) kat kampung, pastu tibe2 ade orang call yang nenek sedare saye tenat kat hospital, tak jadi terus nak pergi CC, tak kesampaian, tapi tak pe lha, nenek lagi penting dari CC tu. lagi pun, sedare saye kate, CC kat situ kecik gile ! ade empat PC jea pulak tu, kena kongsi2. tak syok ar. haha,. petang tu dalam pukul tige, saye pon balik rumah. tak boleh tengok nenek sedare sebab ayah kerja, doa jea lha. mudah mudahan sembuh ~amin~

mine,
Hajar Najihah

Saturday, 12 March 2011

rindu,rindu dan rindu !

izzati(tbb), aku, aireen(tbb), amira, alia(tbb)

>>rindu sangat kat korang,. mahu jumpe, mahu jumpe. :'(((((((
>>hope cuti ni kite semua akan jumpe yaa..~amin~
>>aku tak akan lupe kan korang semua, harap korang pown takkan lupe kan aku.
>>korang semua baik sangat dan ade sewaktu aku susah dan senang.
>>korang memang baik lha tak tahu mahu puji ape lagi.haha,,buat lawak pulak kat sini !

p/s : maaf  taw hakimah, solehah, dan danisyah kerana tak dapat letak picha korang bertige (sahabat sahabat rapat ku)

mine,
Hajar Najihah,

Friday, 11 March 2011

budak baru belajar !

 


buah cempedak di luar pagar,
amik galah tolong tunjukkan,
saya budak baru belajar,
kalau salah tolong tunjukkan.

:haha, merepek sudah !

first time ni edit2 belog n baru belajar cam mane nak edit2 ni. takde idea mahu type ape kat sini. hurmm, hari ni kan. nk tahu tak? kalau tak nak tahu pon saye terpakse bagi tahu. haha,hari ni kan, saye buat kerje 2 in 1. hebat tak? hebat tak? satu edit belog, satu lagi bukak muke buku saye. haha, itu pon mahu kecoh. hebat kan. biase nye saye bukak muke buku jea. ni dha ade belog.so, kene lha buat due kerje. gilak sudah. k lha. nothing to say.

p/s : lain hari kite jumpe lagi yaa !
mine, 
Hajar Najihah