I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 19 March 2011

tak mahu sekolah sini !


SEKOLAH TUN AMINAH !

mak ! ayah ! tak mahu sekolah STA ni ! nak pindah ! (kalau boleh) nak asrama die jea. tak mahu sekolah nye. at0oyai ! esok dah kene balik hostel. mesti penat giler. kene kemas semua barang. tak mahu, tak mahu. dah lha esok bukan bapak aku. bapak aku kerje. :'( . da lha setiap kali aku nak balik nangis. ni takde bapak aku. lagi lha aku meraung raung. sob sob :'((((((

mine,
Hajar Najihah,

No comments:

Post a Comment

komen lorh ape yang patut kat sini,, bagi sape yang tak puas hati dengan post post aku. komen lorh bebanyak.. aku akan edit lorh !