I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 19 March 2011

muke buku oh muke buku !


FACEBOOK oh FACEBOOK, nape lah kau ni lembab sangat. adakah sebab kau nak di tutup? aku tertanye tanye ni. jangan la tutup weiyh, macam mane aku nak berhubung dengan kawan kawan lame aku dekat SKSSU ? nak telefon? ingat aku selalu ke ade kredit ha? ini jea lha care aku boleh berhubung dengan dieorang. semalam punye semalam nye, aku ade dapat mesej dekat FACEBOOK, die tulis :

pada 11 malam ini semua akaun facebook akan ditamatkan...semua kegiatan yang sedang dilakukan sekarang, akan terjadi lambat, betap dan sebagainye...untuk menyimpan akaun facebook anda, sila forward mesej ini ke 25 pengguna facebook kerana untuk memastikan bahawa anda adalah pengguna aktif facebook...jika tak sempat nak forward ke 25 pengguna facebook...akaun anda akan ditamatkan tanpa keraguan ini...­ ­ 


ade kah betul kenyataan di atas ni. nampak sangat tipu kan. semalam punye semalam aku tak buat pon sebab aku tak percaye, tapi tak tutup pon. bagi sesiape yang buat tu, buang mase anda jea. jangan la percaye sangat dengan mesej mesej layang ni. haha, sebenarnye. first aku bace, aku pon nak forward. tapi nampak sangat tipu kan. okay, sudhah penat mahu menaip lagi ! see you later yea !
mine, 
Hajar Najihah

No comments:

Post a Comment

komen lorh ape yang patut kat sini,, bagi sape yang tak puas hati dengan post post aku. komen lorh bebanyak.. aku akan edit lorh !