I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 9 April 2011

happy lha jugak !

okay, tadi aku pergi perasmian untuk farmasi sharifah nur yang baru bukak. best lha kat sana. tapi penat l0rh. banyak permainan ade kat sane, ade main dam gergasi, teke pil dalam botol besar,pertandingan mewarne n banyak lha lagi. aku menang dapat n0mbor 1. jangan jeles. aku dapat teke pil dalam botol. haha, teke jea. aku teke dalamnye ade 1350.e'eh, TERbetul pulak, itu name nye nasib. malu gile tadi aku nak amik hadiah depan orang ramai. dam gergasi tu sebenarnye aku nak masuk. tapi malu l0rh. lagi satu semua yang main budak kecik. sape yang tak malu kalau macam tu. sebenarnye, first pergi situ sebab adek aku masuk pertandingan mewarne. dha daftar name semalam. tapi tadi datang lambat. kesian jea tengok muke adek aku tadi. pastu, tadi aku tengok lha budak-2 mewarne, aku bangge gyle dengan sorang minah cine ni. die colour punye lha cantik. gune crayon. tak comot langsung. dha la budak tu baru 6 tahun. bangge gile lha aku. aku colour pon tak secantik tu. pastu kat situ ade check darah lha, kolestrol lha, apelha. macam macam lha. mak aku dha amek n0mb0r dha. tapi kat situ  orang orang yang besar besar potong jea. tak tengok kahh iklan di TV. ...jangan memotong barisan, beratur lha dan tunggu gilirin anda....merepek sudah.:D nak jea aku sound makcik tu. tapi, oleh kerane die orang tua. aku kene lha HORMAT. haha, aku kan baik. tak tahu kah? yang makcik aku pulak dapat hadiah jugak. die dapat hadiah cabutan bertuah. hurmm, pastu tadi kat sane aku jumpe radin, hakim. ha ! cerite pasal hakim ni. tadi die sombong gile dengan aku. tak pandang aku langsung. haha biase lha tu. okay sambung pulak merepek-2 ku. makan pulak. saat yang ditunggu telah tibe. lapar gile gaban. makan nasi minyak. tak lha sedap sangat. tapi dha TERlalu lapar. so, telan jea lah. pastu, tadi sebelum balik rumah turh. aku ajak mak aku pergi kedai top-up. kredit dha nazak gile. so, top-up jea lha. da top-up tu. tak gune pon. tak tahu nak tepon sape or mesej sape. haha, aku nak buat karangan ni. karangan 300 patah perkataan. nak dapat A++++. okay nak tukar topic jap ae. [peperiksaan PK2]. amat menyedihkan. banyak menurun 2 jea naik. math dengan kemahiran hidup. sedih gile. sedih kan? okay sekejap jea ni nak cerite pasal PEPERIKSAAN PK2. kembali kepade tajuk tadi. ape lagi erk nak cerite. tak tahu l0rh. malam malam macam ni mane banyak idea. da lah mate ngantok~~~ layan jea mate ni. lagi pon. kesian belog aku ni. nanti tak banyak post. dha lha aku ni duduk asrama. haha, lagi lha susah nak post post ni. at0oyai ! okay just ini jea kot nak cerite. idea kosong, otak pon dha bengong, mate dha ngantok, tangan dha lenguh, laptop pon dah panas. tinggal tunggu meletup jea. okay, tata. salam ukhwah dari saye.

mine,
Hajra Najihah

aku takkan lupe ini !

: rindu sangat sangat kat kauorang, aku takkan lupe saat saat yang terindah kite dahulu. aku harap kauorang pon same lha ape yang aku rase.
aku ingat lagi, mase ni kiteorang kat sekolah agame, bawak handphone. alasannye sebab nak amek gambar kawan-2 dengan cikgu-2. memang betul pon tu sebenarnye.

 okay, ini mase sambutan hari raya kat sekolah, memang gempak lha mase ni. sumpah happy gile mase ni. takde kawan lain lha yang segempak macam ni.

 rindu sangat sangat kat kauorang, harap kite akan macam ni lagi.

ini amik gambar kat bangunan baru Sabak Uni. nak merase jugak bangunan baru. tapi dapat rasenye cume dewan jea. haha, besyukur lha Hajar.

ini aku dengan aireen. aku ingat lagi, ini mase kat rumah aireen. mase tu time sekolah agame, tapi kiteorang ponteng. kiteorang kan pustakawan. yang aireen ni bendahari pustakawan. so, kiteorang kene kire duit nye, sebab cikgu huda nak esoknye. bile tengok gambar ni, teringat senyuman die !

 ini pon takkan aku lupe lha, ini mase kiteorang pergi kukup resort. mase ni ade motivasi ape entah, yang penting motivasi untok UPSR. happy gyle. best gile kat sini. takkan ku lupe ni.
 aku dengan aireen lagi, ha ! ini kiteorang kat melaka. lawatan lepas UPSR. kat mane entah ni. tak amek port. yang penting happy lha.
ha ! ini lha kiteorang amik gambar same same dengan budak laki, sibuk jea budak laki ni nak amik gambar jugak. da lha muke aku mase tu tengah poyo. buat malu jea .

INI KAWAN-KAWAN SAYE !

mine,
Hajar Najihah

Friday, 8 April 2011

ayat manyak jiwang ma !

ini tajuk nye:
SAYA PERGI DULU AWAK

jiwang gile gaban arn,, sedih gile. nak nangis tahu !

NEXT
jiwang yang teramat amat dan amat karat lha,,

okay lha,, ni jea kot. malas lha nak upload banyak banyak video. da lha kena tunggu lame lame. internet nye da lha lembab yang teramat. geram jea. entah la, tak tahu la kenape hari ni tetibe jea nak letak video video yang jiwang jiwang ni. just ini saje yang aku nak type, tangan sudah lenguh menaip. okay,, tata. 

mine,
Hajar Najihah