I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 9 April 2011

aku takkan lupe ini !

: rindu sangat sangat kat kauorang, aku takkan lupe saat saat yang terindah kite dahulu. aku harap kauorang pon same lha ape yang aku rase.
aku ingat lagi, mase ni kiteorang kat sekolah agame, bawak handphone. alasannye sebab nak amek gambar kawan-2 dengan cikgu-2. memang betul pon tu sebenarnye.

 okay, ini mase sambutan hari raya kat sekolah, memang gempak lha mase ni. sumpah happy gile mase ni. takde kawan lain lha yang segempak macam ni.

 rindu sangat sangat kat kauorang, harap kite akan macam ni lagi.

ini amik gambar kat bangunan baru Sabak Uni. nak merase jugak bangunan baru. tapi dapat rasenye cume dewan jea. haha, besyukur lha Hajar.

ini aku dengan aireen. aku ingat lagi, ini mase kat rumah aireen. mase tu time sekolah agame, tapi kiteorang ponteng. kiteorang kan pustakawan. yang aireen ni bendahari pustakawan. so, kiteorang kene kire duit nye, sebab cikgu huda nak esoknye. bile tengok gambar ni, teringat senyuman die !

 ini pon takkan aku lupe lha, ini mase kiteorang pergi kukup resort. mase ni ade motivasi ape entah, yang penting motivasi untok UPSR. happy gyle. best gile kat sini. takkan ku lupe ni.
 aku dengan aireen lagi, ha ! ini kiteorang kat melaka. lawatan lepas UPSR. kat mane entah ni. tak amek port. yang penting happy lha.
ha ! ini lha kiteorang amik gambar same same dengan budak laki, sibuk jea budak laki ni nak amik gambar jugak. da lha muke aku mase tu tengah poyo. buat malu jea .

INI KAWAN-KAWAN SAYE !

mine,
Hajar Najihah

No comments:

Post a Comment

komen lorh ape yang patut kat sini,, bagi sape yang tak puas hati dengan post post aku. komen lorh bebanyak.. aku akan edit lorh !