I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, 19 March 2011

aku rindu kau lha budak !


>> Wan Nurul Amira binti Wan Abdullah
>> juz call her miea or wan
>> thirteen years old
>> taken by Aiman Nazmi
okey, sudah mahu mule cerite pasal die !
ini kawan aku di STA. tapi malang nye die sudah pindah ke sekolah die di putrajaya, biase lah anak KL dha tak nak duduk johor. datang STA meyh~ rindu sama kau sangat sangat. takpe,takpe. walaupon kite jauh, tetapi kite tetap akan berhubung dengan 'FACEBOOK' . tapi, cuti jea lha. sebab saye kan duduk asrama. hurmm. sob sob. :'((((((((((

mine,
Hajar Najihah.

No comments:

Post a Comment

komen lorh ape yang patut kat sini,, bagi sape yang tak puas hati dengan post post aku. komen lorh bebanyak.. aku akan edit lorh !