I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 11 March 2011

budak baru belajar !

 


buah cempedak di luar pagar,
amik galah tolong tunjukkan,
saya budak baru belajar,
kalau salah tolong tunjukkan.

:haha, merepek sudah !

first time ni edit2 belog n baru belajar cam mane nak edit2 ni. takde idea mahu type ape kat sini. hurmm, hari ni kan. nk tahu tak? kalau tak nak tahu pon saye terpakse bagi tahu. haha,hari ni kan, saye buat kerje 2 in 1. hebat tak? hebat tak? satu edit belog, satu lagi bukak muke buku saye. haha, itu pon mahu kecoh. hebat kan. biase nye saye bukak muke buku jea. ni dha ade belog.so, kene lha buat due kerje. gilak sudah. k lha. nothing to say.

p/s : lain hari kite jumpe lagi yaa !
mine, 
Hajar Najihah

No comments:

Post a Comment

komen lorh ape yang patut kat sini,, bagi sape yang tak puas hati dengan post post aku. komen lorh bebanyak.. aku akan edit lorh !